KOCAELİ / GEBZE - Balçık Ortaokulu

Balçık Ortaokulu

Balçık Köyü Gebze KOCAELİ
Vizyon
Okulumuzda öğrenci veli öğretmen olmanın ayrıcalık olduğunu düşünerek eğitim ortamı oluşturmak istiyoruz.Halkımıza ve insanlığa yön veren,başarılı,çağdaş bireyler yetiştirdiği için tercih edilen bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı ve onun göstermiş olduğu yol olan gelişmiş medeniyet seviyesine ulaşmak için sosyal,kültürel ve ekonomik yönden gelişmesini sağlayacak bilim ve teknolojiyi kullanabilecek çağdaş ve mutlu bireyler yetiştirmek anayasa ve kanunlar çerçevesindeverilen sorumlulukları yerine getirmek için varız.
9.00-15.35
Kalorifer (Doğal gaz)
Ulaşım
20 Dakikada bir hatlı minibüsler Gebze´den Balçık Köyüne çalışmaktadır. Minibüsler yalnızca Gebze merkezden hareket etmekte ve yol 40 - 45 dakika sürmektedir.
Organize sanayi bölgesi bitişiğinde köydür.
İlçeye 10 km, şehir merkezine 55 km